Hallo, ik ben Bart Stolk.

 

Projectmanager, adviseur en vader.

Energiek, bevlogen en een echte teamplayer.

 

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN!

Bart Stolk - De Vernieuwers
Bart Stolk - De Vernieuwers
BEVLOGEN
/
BETROKKEN
TEAMPLAYER
9
ENERGIEK

WERK

Mijn loopbaan begon met de opleiding HBO Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de Hogeschool Utrecht. Daarna heb ik geruime tijd werkervaring opgedaan in de planeconomie, makelaardij en projectontwikkeling.

Sinds 2006 werk ik vanuit mijn eigen bureau met veel passie voor verschillende opdrachtgevers aan gebiedsontwikkelingen en ruimtelijke projecten.

Ik geniet ervan om in teamverband te werken aan projecten: een echte teamplayer dus. Ik word enthousiast van elke klus, of dat nu op strategisch of operationeel niveau is. Met mijn passie en bevlogenheid ga ik geen uitdaging uit de weg.

THUIS

Naast mijn werk ben ik vader van een gezin en wonen we in het bosrijke Zeist.

Ik voel me maatschappelijk betrokken bij de Zeister gemeenschap. Een voorbeeld hiervan: in 2015 heb ik een burgerinitiatief gestart voor vuurwerkvrije zones in Zeist met Oud & Nieuw.

Ik ben een energiek persoon en houd ervan om van de natuur te genieten. Iedere week ben ik dan ook wel op de mountainbike te vinden op de mooie Utrechtse Heuvelrug.

Share This